Vi kommer på græs igen...

Retningslinier_for_fodbold-traening.png
17-05-2020

Lige som mange andre ting, har den nuværende måde at spille fodbold på ændret sig en del pga. af Corona- virussen.

Bestyrelsen har sammensat en Corona-vejledning, som skal overholdes, for at vores klub kan starte forsvarligt op igen.
Vi vil bede alle forældre og spillere læse retningslinjerne godt igennem, og håber, I vil hjælpe trænerne med at få jeres børn godt gennem denne opstart.

Det går stærkt i Danmark med nye retningslinjer... også for fodbolden. Vores bestyrelse, trænere og ledere gør, hvad de kan for at være opdateret hele tiden, men det er bestemt ikke nemt. Udover de nye DBU-regler til fodboldens verden, henviser vi til sundhedsmyndighedernes retningslinjer.

Klubben har fuld forståelse for de hold og trænere, der lige vil afvente situationen lidt, da det er et stort arbejde at planlægge og gennemføre en træning efter de nye regler. Derfor er det også valgt, at vores mindste, "Sjov med bold" IKKE starter op endnu.

Vi ved, at både spillere og trænere i hele klubben glæder sig til at komme i gang igen og vi håber, alle vil få det bedste ud af denne lidt anderledes måde at spille fodbold på 🙌😁

Skulle der opstår nogle problem eller spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte klubbens 2 Corona-ansvarlige, Thomas og Allan, hhv. ungdomsafd. og seniorafd.

Bestyrelsen i RKG Fodbold.

Ultimate Web A/S