Så skete det også for kaptajn Hovaldt

Hovaldt_300_kampe.jpg
19-09-2018

Vores allesammens RKG kaptajn, Kenneth Hovaldt, har nu også rundet de 300 kampe for RKGs førstehold. Utrolig flot præstation, efter en lang årrække i klubben. Tidligere på året rundede også Thomas ”Bette” Nielsen de magiske 300 kampe, og de er nu begge rykket længere op på listen over flest spillede førsteholdskampe i klubben, hvor Thomas ligger nr. 5 og Kenneth nr. 6. Se statistik her:

http://rkg-fodbold.dk/foersteholdskampe-statistik.aspx

Kampen mod Gug Boldklub, tirsdag d. 18 september, var Kenneths kamp nr. 307 og han kunne dermed få overrakt en gave og den famøse 300 kamps nål af formanden, Allan Henriksen. Kampen mod Gug endte i øvrigt 1-1.

Kenneth Hovaldt er en meget vigtig spiller for klubbens førstehold, og har efterhånden båret anførerbindet i 5 år (i nyere tid hvert fald). Formanden udtaler:

”Hovaldt er en ægte fighter, som slider på banen, han er taktisk klog og er god til at binde holdet sammen. Selvom han ikke er så høj, så er han utrolig stærk i hovedspillet.”

Efter at have brugt ungdomsårene i Aab, gik turen til Lindholm (nu NFB), for derefter at vende hjem til RKG Fodbold. Dette ophold har kun været afbrudt af en enkelt afstikker, hvor Hovaldt spillede et år i SSB. En lang og flot fodboldkarriere har han bag sig, men nu spiller han, hvor han hører hjemme.

Formand, Allan Henriksen, håber og tror på at Hovaldt fortsætter mange år endnu, men som Hovaldt så ofte svarer: ”Jaaaa, nu må vi se hvad kroppen kan holde til.”

Stort tillykke med de 300 kampe og jubilæet.

 

 

Ultimate Web A/S