NY Ungdomsformand - og STORT TAK!

18-09-2020

STORT TAK! 

Thomas Saaby har valgt at give plads til ny ideer og kræfter, og stopper derfor som ungdomsformand til nytår. Saaby har gjort et rigtigt godt og stort stykke arbejde igennem de sidste syv år - tusind tak for din tid, engagement og energi.

 

NY Ungdomsformand - er det dig?
 

RKG Fodbold er derfor nu på jagt efter en ny ungdomsformand til at sikre, at ungdomsfoldbolden forsat kører i højeste gear i Klarup. Du kommer til at fungere som bindeled mellem ungdomsudvalget og bestyrelsen, du får mulighed for at arbejde sammen med et godt ungdomsudvalg, som alle kun vil det bedste for børnene og de unge i vores klub.

 

Den ungdomsformand klubben er er på jagt efter må meget gerne være:

- en god tovholder

- god til at administrere og udelegere opgaver

- god energi

- fyldt med nye ideer :-)  

 

Du behøver ikke have nogen stor fodboldkyndig viden, men du må selvfølge gerne være i besiddelse af den... men det er altså ikke et krav! 

Klubben leder efter en, der kan administrere og styre opgaverne i og omkring vores ungdomsafd. Du kan være forælder til et barn i klubben, men det kan også være, du ikke har noget med klubben at gøre, men er en supergod administrator og har ideer til, hvordan vi kan fortsætte det gode arbejde med ungdomsfodbolden i RKG.


Hvis du selv har lyst til at høre mere, eller kender en der kunne være interesseret, så tag endelig kontakt  til Fodboldformand Allan Henriksen på 2323 5445 eller pivprof@gmail.com

Ultimate Web A/S