Ny stor-sponsor i RKG Fodbold

foersteholdet.jpg
07-04-2019

KNN Energirådningen har gennem de sidste par sæsoner været kamp-sponsor på Bixen Arena og været en god støtte for klubben og for første holdet. Og da muligheden bød sig for at komme på brystet af førsteholdets tøj, var KNN Energirådgivning hurtige til at slå til. Samtidig forsætter KNN Energirådgivning også som kamp-sponsor på Bixen Arena både i 2019 og 2020.

 

 

Vi har lavet en god aftale med KNN Energirådgivning, som til daglig beskæftiger sig med grøn energi og det er jo lige i vores ånd, udtaler formand for RKG Fodbold, Allan Henriksen. Han fortæller videre, at der til førsteholdets første hjemmekamp lørdag d. 4. maj bliver afholdt årets først mål-aktionærmøde, hvor KNN Energirådgiving bliver præsenteret og vil fortælle lidt om deres arbejde og firma.

 

Har du lyst til at deltage i aktionærmødet, skal du blot blive mål-aktionær i RKG fodbold - og det bliver du let. Udfyld formularen på http://rkg-fodbold.dk/maalaktier.aspx eller kontakt Kjeld Dahl fra KNN Energirådgivning, som er tilknyttet adminstrationen af målaktier, på knn@knnenergiraadgivning.dk eller kontakt formand Allan.te

 

På førsteholdets tøj finder man også Decadent Vapours - en verden af smaghvilket også er en god sponsor, der tidligere har støttet klubben. Dertil er Decandet Vapours en storsponsorerne til Klarup Festuge - stort tak til jer for jeres støtte til førsteholdet og til klubben.

 

Der skal også lyde en stor tak til Stensholt Gulvservice, som har prydet førsteholdets tøj gennem rigtig mange år. Selvom Stensholt Gulvservice ikke er at se på brystet af førsteholdets t-shirts i år, er de stadig en aktiv sponsor i klubben, som i år har være med til at levere spillertøj og træningsdragte til to ungdomshold. Det er dejligt, vi kan bevare et godt samarbejde med vores sponsorer, uanset hvilket hold deres navn står på, tilføjer formand Allan Henriksen, og slutter af med at fortælle, at han glæder sig til at se alle de trofaste og nye tilskuere på Bixen Arena til årets første hjemmekamp, hvor sponsorerne vil bliver præsenteret med manér af stadion-speaker Joen Vilfing.

 

 

Ultimate Web A/S