Fremtiden er på plads for RKG Fodbolds trænere

32283674_10156560888919345_5079164604114796544_n.jpg
29-10-2018

Klubben kan med glæde med ud, at næsten alle aftaler angående trænere og ledere på klubbens førstehold og andethold er på plads. De seneste par år har holdene været styret af hhv. Palle Bo Nielsen og Morten ”Gamle” Christensen, og det er noget som fortsætter i det nye år.

Palle Bo får fortsat støtte af Jonas “Jones” Jørgensen som sin assistent og Arne Fischer som holdleder, noget som glæder spillertruppen og bestyrelsen, da trænerteamet har leveret resultater, og er vellidte i klubben.

Formanden udtaler:

”Vi kan både se og høre, at der er et godt samarbejde mellem førsteholdets og andetholdets træner, og det er noget vi lægger stor vægt på her i klubben. At ”Gamle” også fortsætter er blot endnu en understregelse af hans fantastiske engagement i RKG Fodbold. Han er utrolig vigtig for vores klub, hvor han jo både er træner for herrernes andethold og damernes nyoprykkede serie 1 hold. Et stort tillykke til dem også!”

Med hensyn til Morten og andetholdet så er der lavet en aftale, hvor der skal findes en fast hjælper til holdet. Dette kunne enten være en assistenttræner eller en holdleder. Gerne begge dele. Det faglige fodboldniveau behøver ikke være enormt for det rette vedkommende, så længe personen har tid og lyst til at hjælpe til.

Skulle man have lyst til at give andetholdet og Morten en hjælpende hånd, så kontakt formand, Allan Henriksen, på pivprof@gmail.com eller tlf. 23 23 54 45.

Ellers går to af RKG Fodbolds ledende hold ind i en spændende slutfase, hvor hhv. Aalborg Chang og Storvorde venter. For jyllandsseriens vedkommende er det kun en sejr der tæller! Derfor håber man selvfølgelig på stor opbakning på Bixen Arena, lørdag d.3 november kl. 13.30.

Andetholdet spiller også i Klarup kl.13.30 samme dag, i et lokalbrag, der sagtens kan gå hen at blive en kamp om nedrykning. Mon ikke de grønne helte napper den.

Ultimate Web A/S