Afslutning på 2020 i RKG Fodbold

RKG_logo_nyt.jpg
01-11-2020

Hej Alle

 

Så sluttede fodbold sæson 2020, og hvilken mærkelig sæson.

Bestyrelsen vil gerne sige tak til alle trænere og ledere for det arbejde, i har lagt i at få fodbold afviklet bedst muligt. Tak til forældre, spillere og sponsorer for at støtte os i år, det betyder at vi kan komme igennem 2020 sæsonen på en økonomiske fornuftig måde.

 

Fodboldmæssigt har 2020 været lidt noget rod, med et forår der aldrig rigtigt kom i gang og et efterår der sluttede lidt for tidligt især for senior afd. sidste kampe. Samtidig får vi ikke mulighed for at holde nogle afslutningsfester i år, og det er lidt en skam vi ikke kan samles og hylde dem, der har gjort en ekstra flot indsats netop i år. Men vi fra bestyrelsen er glade for den opbakning, vi har fået fra jer alle, når vi har sendt noget nyt ud igennem året, det har bestemt ikke altid været sjovt at skulle komme med restriktionen og krav. I trænere har løst det rigtigt godt, og gjort at de fleste spillere har fået en næsten "normal” efterårs sæson, så tak for et rigtigt godt arbejde.

 

Vi håber og tror på, at 2021 fodbold året bliver meget sjovere og nærmer sig de sæsoner vi normalt kender. For at bakke op omkring sundhedsmyndigheders anvisning lukkes klubben i næste uge af. er der nogle få hold der mener de slet ikke kan undvære at spille fodbold, er dette stadig lovligt :-) personer på 21 år og derover må MAX spille/træne 10 personer inkl. evt. træner, man må ikke blande sig med andre og skal holde afstand til evt. andre. Unge under 21 må spille som vi kender det. Omklædningsrum vil være låst af og er IKKE tilgængelige for nogen.


 

Vi I bestyrelsen vil dog gerne opfordre til, at vi indstiller alt fodbold fra nu af, og appellere til jeres egen samvittighed om i stadig ønsker at spille/træne bold. Det vil i så fald være den enkelte trænes og spillers 100 % ansvar, at alle regler og retningslinjer overholdes, de nyeste af dem kan man finde på DBU's hjemmeside.

 

Men endnu engang tak for en noget anderledes fodbold sæson 2020. Vi håber at se jer alle og gerne nye ansigter igen i 2021.

 

RKG Bestyrelsen

Ultimate Web A/S